ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ S02E06: Ομοιοπαθητική

πηγή: The Press Project

Φίλες και φίλοι αυτό είναι ένα επεισόδιο με ελάχιστη δραστική ουσία χιούμορ. Βασικά πήραμε το πρώτο κείμενο και διαλύσαμε τα αστεία σε 100 μέρη πληροφοριών, μετά πήραμε ένα μέρος του διαλύματος και το διαλύσαμε σε άλλα 100 μέρη, έπειτα επαναλάβαμε την ίδια διαδικασία άλλες 198 φορές και έτσι στο τέλος δεν θα μπορείτε να ανιχνεύεστε ούτε ένα χιλιοστό του δευτερολέπτου που να σας κάνει να γελάσετε… ή τουλάχιστον έτσι θα έπρεπε να συμβεί.

Η συγγραφική ομάδα της ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ θα απαντάει με τον εμπρηστικότερο δυνατό τρόπο στα σχόλια για τις επόμενες ημέρες, έτσι ώστε να εξασφαλισουμε ότι θα χάσουμε το 100% του κοινού μας και θα μπορούμε πλέον -απελευθερωμένοι- να γράφουμε ό,τι μας κατέβει στο κεφάλι.

H ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ είναι μια σατιρική εκπομπή παραγωγής του ThePressProject. Σε αυτό το επεισόδιο κάναμε μια προσπάθεια να εκμεταλλευτούμε τις δυνατότητες του studio μας που με την υποστήριξη των 1101  έχει αναβαθμιστεί σχεδόν σε όλα τα επίπεδα.

Η παρουσίαση της εκπομπής γίνεται από τον Κωνσταντίνο Πουλή αλλά για την προετοιμασία της εργάζονται 9 άτομα. Στόχος μας είναι να παρουσιάζουμε ένα επεισόδιο κάθε εβδομάδα αλλά για να το καταφέρουμε αυτό θα χρειαστεί να μην γίνεται στο περιθώριο των όσων άλλων ετοιμάζουμε για εσάς και άρα χρειαζόμαστε και τη βοήθειά σας.

Αν αξιολογείτε θετικά την προσπάθειά μας κάντε μια δωρεά   αναγράφοντας στην αιτιολογία ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ.

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Όπως αναμέναμε από την ανάρτηση του επεισοδίου εμφανίστηκαν αρκετοί πιστοί της ομοιοπαθητικής θρησκείας (γιατί επιστήμη δεν είναι) στα σχόλια του άρθρου. Απαντάμε όσο καλύτερα μπορούμε αλλά αξίζει να σημειωθεί ότι η μόνιμη απάντηση των πιστών είναι ότι τα παίρνουμε από τις φαρμακοβιομηχανίες. Είναι αστείο επιχείρημα αλλά όποιος θέλει να το κάνει του προτείνω να το κάνει επώνυμα ώστε να έχει το θάρρος της συκοφαντίας του. Το καλύτερο που γράφτηκε είναι ότι αποδείχτηκε πως το TPP παρήγαγε εναλλακτική ουσιαστική ενημέρωση επί 6 χρόνια προκειμένου να καθιερωθεί στη συνείδηση του κόσμου για να εκπληρώσει τελικά τον τελικό του στόχο: να χτυπήσει την ομοιοπαθητική. Ο άνθρωπος που το έγραψε αυτό δεν μπορεί να σωθεί ούτε με την συμβατική ιατρική.

Τι θα λέγατε εσείς που υποστηρίζετε ότι το ζαχαρόνερο κάνει καλό να μπούμε σε μια αντιπαράθεση επιχειρημάτων; Στείλτε μας λινκ με τις έρευνες και τα στοιχεία σας και θα σας απαντήσουμε εμείς με τα δικά μας… Αν και το πρόβλημα είναι ότι ακόμα και ο γκουρού Βυθούλκας στο βιβλίο του υποστηρίζει ότι «θα μπορούσαμε να αναπτύξουμε επιστημονικές θεωρίες γιατί δουλεύει (η ομοιοπαθητική) αλλά δεν χρειάζεται γιατί το ξέρουμε από την παρατήρηση». Κβαντικού τύπου επιχείρημα.

Advertisements

Σας ακούμε...

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: