Έξι προτάσεις προς τους άντρες για την πρόληψη της ενδοοικογενειακής βίας.

πηγή: G-All, Gender Alliance Initiative – Η Συμμαχία των Φύλων

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Έξι προτάσεις προς τους άντρες για την πρόληψη της ενδοοικογενειακής βίας.
Πρόκειται για έναν σύντομο οδηγό βοήθειας προς άντρες, με στόχο την ενίσχυση της προσπάθειας από μέρους τους να διαχειριστούν καλύτερα τα συναισθήματα και τις συμπεριφορικές τους εκδηλώσεις, σε περιόδους αυξημένης συναισθηματικής έντασης όπως αυτή που ζούμε.

Η ιδέα και η δημιουργία του 6 steps ανήκει στους Bill Pelz-Walsh και John Ungerleider (εικαστική επιμέλεια του Shai Dinnar), μέλη του MenEngage North America, οι οποίοι συντονίζουν εδώ και 28 χρόνια, στο Windham County του Βερμόντ των ΗΠΑ, προγράμματα ευαισθητοποίησης αντρών για την αντιμετώπιση της ενδοοικογενειακής βίας.
Ευχαριστούμε τον Christopher Staboltas, φίλο και υποστηρικτή της G-All, Gender Alliance Initiative – Η Συμμαχία των Φύλων για την τεχνική επιμέλεια στην ελληνική απόδοση του οδηγού, όπως και τα μέλη του παγκόσμιου δικτύου μας MenEngage Alliance για την διαρκή έμπνευση που μας προσφέρουν.
Περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο οδηγό μπορείτε να βρείτε εδώ: menengage.org/resources/six-steps-for-men-to-prevent-domestic-violence/?fbclid=IwAR3mJZdFQcKD9RpIDQIY_eTjmsJIffPQlfDez5yXy5FXrqAuhR7fEcJ_eDU


Σας ακούμε...